Gebruiker aanmaken

Maak hier je 'Scouts en Gidsen Vlaanderen-login' aan

Je gegevens
*
Dit overschrijft een eventueel eerder opgegeven adres en zal gebruikt worden voor alle verdere communicatie vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen.
*
Je gewenste gebruikersnaam.
  • Gebruikersnaam moet minstens 6 en maximum 31 tekens zijn
  • Gebruikersnaam mag enkel letters, cijfers, _, +, -, @ of . bevatten
  • Gebruikersnaam moet minstens 1 gewone letter bevatten
  • Gebruikersnaam mag niet beginnen en eindigen met een letter met vier cijfers er tussen
Controle gegevens
Om je gegevens veilig te kunnen koppelen met de gegevens van de groepsadministratie hebben we nog een extra gegeven nodig..
Je lidnummer bestaat uit 13 cijfers en kan je onder andere vinden op je lidkaart of op Over&Weer en KrakBoem..
Ben je zeker dat alle gegevens kloppen? Als alles ok is zal er een wachtwoordmail naar je e-mailadres gezonden worden. Volg de link in de mail om je wachtwoord in te stellen. Als je problemen hebt om je te registreren mail dan even naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be om je lidnummer op te vragen!